خورش به آلو
نوشته شده توسط : بابک د

مواد لازم

آلو خیس شده 250 گرم
لپه 75 گرم

پیاز 1 عدد
گوشت خورشی 400 گرم
زعفران ساییده و دم شده 1 قاشق سوپخوری
به خرد شده 550 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
فلفل و نمک و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
آلو رو به مدت 1 ساعت خیس کنید.
لپه رو هم جداگانه به خیس کنید.
توی یه قابلمه پیاز رو با روغن تفت بدید و گوشت ر اضافه کنید و حسابی تفت بدید. لپه رو هم آبکش کنید و با گوشت و پیاز تفت بدید و زردچوبه بزنید و روش آب بریزید و زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه.
به و رب گوجه رو جدا تفت بدید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.
شکر، آب لیمو و نمک وفلفل رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته.

****نکات
*لپه رو حتما تفت بدید تا از وارفتن اون جلوگیری کنید!
*رب گوجه اگر از همون اول به خورش اضافه بشه، رنگ خورش رو تیره میکنه!
*برای اینکه رب توی غذا خوشرنگ بشه، حتما باید تفت داده بشه.
*این خورش مزه ملس باید داشته باشه، در صورت تمایل میتونید بسته به ذائقه تغییرش بدید.
*این غذا، یکی از غذاهای رسمی فصل پاییزه!...





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: برچسب‌ها: آلو , به آلو ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: